Forside 9 Brands 9 Night & Day

Night & Day er et trendy, nordisk brand, der designer og udvikler boligtekstiler i stilfuld design og høj kvalitet. Hos Night & Day har vi produceret tekstilvarer siden 1970’erne. Med udgangspunkt i gode kvaliteter og nytænkende designs, har vi i dag skabt en række produkter til soveværelset, der er med til at skabe den gode søvn.

Sengesæt Raie fra Night & Day
Sengesæt Nanna fra Night & Day

Everyday luxury

Alle har brug for lidt luksus i hverdagen. Det er kilden til nydelse og forkælelse. Det handler om at nyde de simple ting i livet. Der er tid til selvforkælelse og fordybelse. Et ønske om at tilføre stil og elegance i vores hverdag.

Night & Day inspirerer til blød luksus med lækre produkter, hvor kvaliteten er nøgleordet. Hvert design har sit eget unikke og elegante udtryk med associationer til den fascinerende nordiske natur.

Find inspiration i vores sortiment af sengesæt, dyner og puder, plaider og tæpper, madrasser og rullemadrasser samt andre boligtekstiler – og skab det soveværelse, du drømmer om. Forkæl dig selv med produkter fra Night & Day.

Latex topmadras Perseus fra Night & Day
Moskusdyne SINUS fra Night & Day

Sov under stjernerne

Når mørket falder på, lyser de mange stjerner op på nattehimlen. Nogle stjernebilleder kan ses året rundt og nogle er bestemt af årstiden. På en stjerneklar himmel kan man endda fange et stjerneskud.

LYRA, VEGA, CEPHEUS, NORMA og LIBRA er alle stjernebilleder på nattehimlen. Og det er også inspirationen bag de navne, vi har valgt at kalde vores produkter.
At stå under stjernehimlen og kigge op på stjernerne er et helt magisk øjeblik, der skal nydes. Det er også et øjeblik, hvor vi kan drømme os væk. På samme måde ønsker vi at skabe denne drømmende følelse med vores boligtekstiler fra Night & Day.

Find vejen til den gode nattesøvn med bløde og behagelige tekstiler, stilfulde og unikke designs, der skaber de bedste forudsætninger for en komfortabel og sund søvn.

Produkter fra Night & Day:

Night & Day silkedyner

Dyner og puder

Sengesæt Harvest fra Night & Day

Sengesæt

Plaid Carisma fra Night & Day

Plaider

Lagen - Night & Day

Lagner

Skummadras Night & Day

Madrasser

Boligtekstiler til baby/junior - Night & Day

Baby/junior